Cégünk működésének célja, hogy környezetbarát és innovatív ragasztó-, tömítő-, alvázvédő-, zajcsillapító-és hőszigetelő anyagok szállításával, valamint teljes körű szakmai támogatással segítsük a magyar járműipari gyártó- és javító vállalatok munkáját.
Termékeink alkalmazásával munkaidő és anyagköltség takarítható meg, valamint a termelés egyszerűbbé és hatékonyabbá tehető. 
Beszállító partnereink több évtizedes gyártói tapasztalata és meggyőző nemzetközi referenciák garantálják a prémium minőséget, valamint a magas színtű szakmai támogatást. 
Hisszük, hogy a hosszú távú együttműködések által növekedhetünk, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha:

  • szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a ragasztási-, alvázvédelmi-, zajcsillapítási- és hőszigetelési feladatokat, és közben óvni a munkavállalók egészségét és a környezetet.
  • gyorsan és eredményesen szeretné megszüntetni a ragasztások során felmerülő alkalmazástechnikai hibákat, tapadási problémákat és ügyfél reklamációkat.
  • szeretné jelentősen csökkenteni a tűzveszélyes anyagok szállításával, tárolásával és felhasználásával járó kockázatokat.
  • ha egy partnerre van szüksége, nem csupán egy beszállítóra.

Beszállító partnereink: